• ProTrening - Få treningsstudioet hjem!
Fri frakt over 400 kr/ Rask levering

Knestøtte stretch - passer alle

  • 179,-

Er du plaget med smerter i kne? Denne knestøtten har hjulpet svært mange til å opprettholde aktivitet selv med smerterfulle knær. Se mer i vår nettbutikkPå lager!
Del
Artikkelnummer: 29

Er du plaget med smerter i kne? Denne knestøtten har hjulpet svært mange til å opprettholde aktivitet selv med smerterfulle knær.
Knestøtten er justerbar med borrelås og kommer i 3 størrelser og 3 farger. 

For å velge riktig størrelse, måler du omkretsen ca. 15cm fra kneet og opp på låret.

Small: 30-35 cm
Medium: 35-40 cm
Large: 40-45 cm
X-large: 45-50 cm

  • Trykkbelte og justerbar borrelås: Elastisk trykkbelte og justerbar borrelåsdesign, justerer fritt det som passer best for stramheten din, slik at knestøtten kan festes bedre på kneet. Det er mer stabilt og komprimert enn andre lignende produkter.
  • God vannabsorpsjon, god pusteevne: Knestøtten er laget av avansert spandex og nylonmateriale. Innerstoffet er i direkte kontakt med huden. Den absorberer svette og puster fritt for å forhindre ubehagelige hudtilstander. Du kan få støtte i daglige aktiviteter døgnet rundt, enten det er sport, turgåing. Det er også et ideelt valg for folk som kommer seg etter operasjonen eller står eller går over lengre tid.
  • Velg mellom 4 størrelser for best passform: Tilgjengelig i Small, Medium, Large, Xlarge . Universal for menn og kvinner

  • Egnede anledninger: Gjenoppretting av kneskade, smertelindring av leddgikt, meniskrivning, idrettsskade, muskelsmerter, knekirurgi, sportsbeskyttelse. Mye brukt i mange idretter som vektløfting, basketball, løping, jogging, volleyball, treningsstudio, tennis, fotturer og mer!